En flytt innebär en intensiv period

Det finns de som har tid att ägna sig åt en flytt på heltid och det är i stort sett vad som krävs om allt ska gå något så när smidigt till utan hjälp utifrån, men även om man lägger hela sin semester på att förbereda sig inför en flytt så är det ofrånkomligen en stressig period. Det är vansinnigt mycket att hålla reda på när man ska flytta och ju större flytten är, desto fler parametrar har man att jonglera med. Hela bohaget ska sorteras, saker ska slängas, säljas och ges bort, nya möbler ska beställas (i god tid, men inte för god) och adressändring ska göras. Man ska kommunicera med allt från hyresvärdar till mäklare, köpare och säljare och ovanpå allt ska man försöka ha någon form av ordning i tillvaron. Det är en pärs att flytta och man gör klokt i att låta andra hjälpa en. De slantar det kostar att anlita en flyttfirma får man igen mångfalt i tid och energi - energi som behövs för alla de bitar som flyttfirman inte kan hjälpa en med.

Slipp oro

När du väljer en kvalificerad, rutinerad flyttfirma så kan du koppla bort alla orostankar. Vi garanterar att din flytt går smidigt till och att alla dina tillhörigheter är i trygga händer. Det bästa du kan göra på själva flyttdagen är att åka till jobbet, eller ta en tur på stan, alternativt besöka en vän eller släkting för en fika. Låt oss sköta flytten och möt oss i ditt nya hem vid avtalad tid. Då är allt på plats och du kan börja skapa din nya framtid.

Vi tänker på framtiden

Alla företag har idag krav på sig att ha en noga genomtänkt miljöpolicy och här är vi inget undantag. Vi måste alla dra vårt strå till stacken för en grönare morgondag och som flyttfirma lägger vi fokus på noggrann avfallssortering och miljömedvetna transporter. När vi flyttstädar väljer vi alltid miljövänliga produkter och energisnåla metoder.

Välj oss när du ska flytta i Örebro, så väljer du en flyttfirma med miljön i åtanke.