I vårt utbud av tjänster finns mycket att välja bland och du väljer bara de tjänster som du upplever att du vill ha hjälp med, varken mer eller mindre. Du betalar givetvis bara för de tjänster du beställer.

Packning

Vi hjälper dig att packa ner ditt bohag; montera ned stora möbler och se till så allting ömtåligt paketeras enligt konstens regler. Den som har erfarenhet av att packa gör det effektivt och säkert. Vi har flyttlådor som du kan få hyra så slipper du tänka mer på det.

Bärhjälp

Detta är den mest eftersökta biten hos en flyttfirma. I vår personalstab finns starka, effektiva flyttarbetare som bär dina lådor och möbler med hjälp av redskap och verktyg som minimerar risk för såväl personskada som skada på dina saker. Det finns inget tryggare sätt att flytta än att låta våra välutbildade flyttarbetare sköta saken.

Transport

Vi har fordon i olika storlek, alla anpassade för smidig transport av möbler och flyttlådor. Vi lastar dina saker på bästa sätt och ser till så att inget kommer till skada. Innan du vet ordet av har hela ditt bohag flyttats från ditt gamla hem/dina gamla lokaler till det nya.

Magasinering

Ibland råkar man ut för att tvingas lämna sitt gamla hem innan man får tillträde till sitt nya. Detta kan man kombinera med en liten resa eller en vistelse hos familj eller vänner - men alla sakerna då? Vi erbjuder magasinering av dina saker under såväl korta som längre perioder, så du har inget att oroa dig över.

Flyttstäd

Det finns många tråkiga och jobbiga bitar med en flytt, men flyttstädningen tar alla pris. De enda som inte tycker att flyttstädning är tråkigare än tråkigast är de som arbetar med det, som vi. Vi flyttstädar enligt mäklarsamfundets riktlinjer och garanterar att städningen uppfyller de krav som ställs. Ge dig själv i present att slippa städa ur dina gamla rum och lägg ditt fokus och din energi på det du har framför dig istället.